MORINEL
Az Ön partnere az intelligens eszközök és alkalmazások fejlesztésében!

Hardverfejlesztés

Analóg és digitális hardverfejlesztéssel az 1980-as évek második felétől foglalkozunk. Túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy ezen a területen több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Készítettünk már egyedi behatolás- és tűzjelzőket, nyelvi laborokat, külföldi partnerek részére intelligens játékot vagy szabadalommal védett elektronikus gyertyát templomokba, terveztünk orvostechnikai, kozmetikai felhasználásra szánt gépeket vagy éppen az US Navy részére tengervíz sótartalom mérő berendezést is.

Az alábbi képen egy külföldi megrendelőnk elképzelései szerint megtervezett kozmetikai gép fényképe látható:

Az USA-ban vannak olyan templomok, ahol valódi (lánggal égő) gyertyákat tűzveszély miatt nem szabad használni. Ilyen esetekben csak elektronikus "gyertyák" működhetnek, ráadásul élettartamuk az igazi gyertyákéhoz képest gyakorlatilag végtelen.
Az alábbi képen partnerünk szabadalmi oltalom alatt álló, a valódi gyertyaláng hatását megtévesztésig utánzó "gyertyái" világítanak egy nagyon szép templomban. Érdekesség, hogy a középütt látható színes TFT alatt egy elektronikus persely van, ahol a bedobott pénzérmék értékével arányos ideig fognak világítani a "gyertyák".

A hardvert amerikai partnerünk, a G-TECH fejlesztette, míg a szoftverét idehaza mi készítettük:

Végül egy nagyon érdekes hazai ötlet, amely szintén szabadalmi oltalom alatt áll, azaz egy elektronikus, programozható, rádiós távirányítóval is beállítható babakocsi ringató berendezés látszik. A babakocsi és a bébi súlyát kézi súlyzókkal pótoltuk:

Kezdőoldal

Intelligens eszközök

Alkalmazásfejlesztés

Galéria

Partnereink

BlogE-mail: Moravcsik Szilárd
Mobil: +36 70 563 95 33
Posta: 2112 Veresegyház, Kútfő utca 7.

Kapcsolat: MORINEL szoftverfejlesztés